Quiz Ziua Iei Constanta

 


Luni 24 Iunie a fost Ziua Iei. Anul acesta Alexandra (Anda) organizatoarea de la SkirtBike Constanta, în calitate de Image Consultant, a venit cu o idee noua, pe langa parada pe biciclete purtand port traditional, sa organizeze si o mica șezătoare cu scopul de a face o prezentare împreună cu stilistul Andrew Christian, o prezentare a Iei, o descriere a meseriilor de stilist/ consultant de imagine, un quiz pentru determinarea stilului personal, exemple de ii în funcție de stilul personal.

au participat multe doamne imbracate in ie



stilistul Andrew Christian

din partea City Park Mall, @mama_de_oras


exemplu de stilizare a unei ii in cadrul stilului elegant, cu pantaloni albi si lantisor de perle

Au fost prezentate 8 colaje cu elemente, o pagina cu 7 rochii, alta pagina cu 7 perechi de ochelari, 7 posete etc. si trebuia sa facem un top, care e rochia preferata #1, #2 Apoi sa vedem ce stil a fost mai des ales. Eu sunt se pare in stilul natural/ sportiv si apoi clasic/ traditional.

Toate participantele am primit câte un goodie bag de la City Park Mall cu cateva flyere, un voucher si cateva mostre de produse cosmetice. Mulțumim! Am castigat si un premiu de la Estetiq Boutique Constanta, dar inca nu l-am revendicat.

Nu am mai participat la parada pe biciclete din motive personale neprevazute.

Trimiteți un comentariu